Näytetään kaikki 3 tulosta

1890,00 

Insera e-Muffle Fat Bike on Insera 30 vuotta Suomessa juhlavuoden uutuus joka huippu hinta-laatusuhteensa vuoksi tuo yhä useammalle fatbike pyöräilijälle mahdollisuuden nauttia sähköpyöräilystä turvallisesti ja laadukkaasti läpi vuoden. Fat Bike pyöriin tarkoitettu laadukas Bafang moottori tuottaa tehon suoraan vetävään takapyörään, joka takaa maksimaalisen tehon ajamiseen. Moottori on hyvin suojassa takanavassa vaativankin maaston juurakoilta sekä kiviltä, [...]

559,00 

Insera Muffle 26" on Suomessa suunniteltu alumiinirunkoinen fat bike. Komponenttien valinnassa on huomiotu Suomen vaativat keli olosuhteet. Muffle 26" on tarkoitettu fat bike harrastusta aloittelevalle kuskille sekä luonnosta nauttivalle satunnaiselle pyöräilijälle.

449,00 

Insera Muffle 24" on Suomessa suunniteltu lasten ja nuorten fat bike. Muffle ajo-ominaisuudet ja geometria on suunniteltu lasten ja nuorten tarpeiden mukaisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Painamalla "Hyväksy", annat suostumuksen evästeiden käyttöön.