Valitse:

Insera polkupyörien huollosta vastaa laaja verkosto ammattitaitoisia huoltopisteitä. Huoltokumppaneiltamme saat apua ensihuollosta vuosihuoltoon, sekä mahdollisiin pienempiin huoltotoimenpiteisiin. Normaaleissa huolloissa voit aina tahtoessasi kääntyä oman paikallisen huoltoliikkeesi puoleen. Jos kaipaat apua huoltopisteen valinnassa niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan sinulle lähin huoltopiste.

Kts. asiakaspalvelun yhteystiedot

Rekistöröimällä pyöräsi saat 5 vuoden runkotakuuseen  vuoden lisätakuun veloituksetta. Rekisteröiminen myös nopeuttaa ja selkeyttää  pyöräsi mahdollisia huolto- ja takuu asioiden hoitoa jatkossa.

Vuoden lisätakuu kattaa valmistus- ja raaka-aine virheistä johtuvat viat. Runkotakuun piiriin kuuluu rungon lisäksi myös kiinteät etuhaarukat. Joustohaarukan takuu säilyy ennallaan. Takuuehdot löydät pyöräsi mukana tulleesta käyttöohjekirjasta tai www.insera.fi/takuuehdot
 
Huom. Lisätakuun rekisteröinti on mahdollinen vain 1.1.2023 jälkeen ostetuille Insera polkupyörille.
     Reklamaatiotilanteessa pyydämme ystävällisesti täyttämään reklamaatiokaavakkeen verkkosivuillamme. Keräämme kaiken datan kehittääksemme asiakaskokemusta sekä tuotteitamme. Siksi toivommekin että reklamaatiokaavake täytetään huolella ja kaikki vaadittavat tiedot täytettynä.