Suomalaista suunnittelua jo yli 25 vuotta

Insera polkupyörä ja sähköpyörä on suomalaisessa katukuvassa tuttu näky jo yli 25 vuotta. Tänä aikana Insera pyöriä on myyty suomalaisille kuluttajille lähes 300 000 kappaletta, joka tekee Insera pyörästä yhden myydyimmistä ja suosituimmista pyörämerkeistä Suomessa.
 
Jo Insera historian alussa tiesimme että suomalaiset ja Suomen olosuhteet vaativat hyvin suunnitellun ja ennen kaikkea turvallisen pyörän tyydyttämään pyöräilijöiden tarpeet. 
 
Tuotekehitys tiimimme tekee jatkuvaa kehitystyötä ja seuraa alan viimeisimpiä tuulahduksia ja teknologioita. Vierailemme vuosittain alan suurimmilla messuilla oppimassa uutta ja poimimassa ideoita, jotta Insera pyörät ovat jatkossakin kuluttajien odotuksia täyttävä paras vaihtoehto omassa kategoriassaan.
 
Suunnittelumme lähtökohdat ovat:
 
  • Turvallisuus
  • Oikeat komponentit ja runkomateriaalit Suomen vaativiin olosuhteisiin.
  • Rungon geometrian oikeellisuus lapsien ruumiinrakenteelle.
  • Rungon geometria Suomalaiselle ruumiinrakenteelle.
  • Paras hinta-laatusuhde.
  • Ei kallein, ei halvin vaan sopivin polkupyörä kuluttajien tarpeisiin.
  • Tyylikäs ja harkittu design.
 
Insera pyörät suunnittelee kotimainen Moves You Oy
Pyörämme täyttävät ISO-standardi vaatimukset. Kyseiset standardit sekä testausmenetelmät takaavat komponenttien ja runkojen luotettavuuden. Kaikille Insera pyörille myönnetään 5 vuoden runkotakuu sekä 2 vuoden komponentti takuu. Tarkemmat takuuehdot löytyvät pyöräsi mukana tulleesta käyttöoppaasta tai linkistä www.insera/käyttoopas.fi
 

Insera historia

Inseran historia ulottuu 1990 alkuun, jolloin Suomen Polkupyörätukku Oy aloitti toimintansa. Suomen Polkupyörätukku loi oman house brändin ja aloitti myynnin Suomessa 1994 omissa myymälöissään. Jo muutaman vuoden päästä pyörämerkin kiinnostus levisi kuluttajista jälleenmyyjiin ja 1990 luvun lopussa Inseraa myytiin kuluttajille jo koko Suomen kattavassa myyntiverkostossa. 2000 luvun alkupuolella merkin arvostus nousi entisestään lukuisten testimenestysten siivittämänä jolloin vuotuiset myyntimäärät ylittivät jo 10 000 kappaleen rajan. Valikoima pyörämalleissa laajeni merkittävästi ja mukaan tuli muun muassa Insera tarvikkeita ja tekstiilejä.
 
2010 pyörämerkki myytiin Helkama Velox Oy:lle joka entisestään kasvatti vuosittaista kappale myyntiä laajan jälleenmyyjäverkoston avulla. 2010 luvun puolivälissä merkkiä myytiin jo lähes 15 000 kappaletta vuosittain ja merkille avautui myyntikanavia muun muassa Ruotsiin ja Baltiaan. Insera merkki oli näin stabiloinut asemansa Suomen pyörämarkkinassa ja ottamassa myös jalan sijaa muissa naapuri markkinoinnissamme.
 
2020 luvulla Insera pyörämerkki on ottanut paikkansa Suomen markkinassa ja merkkiä kehitetään edelleen kuluttajien tarpeiden mukaisesti. Insera brändi herätti laajaa kiinnostusta alan toimijoissa, jolloin Moves You Oy ilmoitti kiinnostuksestaan ostaa brändi Helkama Velox Oy:ltä ja jatkaa brändin kehittämistä sekä myyntiä.
 
2022 Moves You Oy ja Helkama Velox Oy suorittivat liiketoimintakaupan, jolloin Insera brändi ja liiketoiminta vaihtoi omistajaa. Moves You Oy:llä on kokemusta Insera polkupyörien liiketoiminnasta jo yli 25 vuotta, joten tervetuloa uudenlaiselle ja turvalliselle pyöräretkelle kanssamme.
 
INSERA – MOVES YOU
 

Vastuullisuus

Moves You Oy noudattaa korkean moraalin yritysvastuullisuutta. Ymmärrämme roolimme  yhteiskunnassa ja millä tavalla toimia ympäröivässä yhteiskunnassa. 
Valitsemme toimittajamme tarkoin ja edellytämme yrityskumppaneiltamme kestävää ja vastuullista toimintaa ottaen huomioon ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset.
 
Käytämme pakkausmateriaalina kierrätettäviä materiaaleja. Omassa Porvoon varastossamme kierrätämme jätteemme hyvän tavan mukaisesti ja mahdolliset pienet määrät ongelmajätteet toimitamme ongelmajätelaitokselle.
 
Valitsemme logistiikkakumppanimme huolella ja käytämme mahdollisimman ekologisia vaihtoehtoja millä pyrimme toimittamaan tuotteitamme jälleenmyyjillemme.
 
Tuemme lapsia urheiluharrastuksissa tekemällä yhteistyötä muun muassa jalkapalloseurojen kanssa. Sydämemme asiana koemme vähävaraiset lapset ja haluammekin ensisijaisesti luoda kaikille lapsille mahdollisuuden liikunnan harrastamiseen. Lahjoitamme  useita polkupyöriä vuosittain urheiluseuroille, jotka yhteisten kriteerien mukaan luovutetaan urheileville vähävaraisille perheille jotta kulkeminen harrastuksiin ja kouluun onnistuu entistä mukavammin.
 
Tuotteet