1. Takuu alkaa siitä päivästä, kun polkupyörä on luovutettu ostajalle.

2. INSERA-polkupyörissä, jotka on myyty yksityiseen kuluttajakäyttöön, on rungoilla ja kiinteillä etuhaarukoilla viiden (5) vuoden takuu. Joustohaarukoilla ja muilla osilla on kahden (2) vuoden takuu.

3. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat.

4. Takuuasioissa on suositeltavaa kääntyä polkupyörän myyneen liikkeen puoleen. Takuuasioita käsiteltäessä on takuukortti aina esitettävä, tai vaihtoehtoisesti ostokuitin kopio

5. Takuun piiriin eivät kuulu avaimet, pumppu, soittokello, työkalut, vaijerit, heijastimet, renkaat ja valaisinlaitteet.

6. Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai huononemisesta, väärästä käytöstä, kilpailu- tai vuokrauskäytöstä, ostajan suorittamasta puutteellisesta huollosta, muiden kuin alkuperäisten varaosien käyttämisestä, virheellisistä korjauksista ja asennuksista tai muutoksista rakenteissa ilman valmistajan kirjallista suostumista.

6.1 Puutteellisuuksia tai virheitä sellaisissa kohdissa, jotka huolto-ohjeiden mukaan tarvitsevat huoltoa tai säätöä luovutuksen jälkeen, ei katsota virheeksi, ellei puutteellisuus tai virhe esiinny säädön ja huollon jälkeenkin.
6.2 Tavaran lujuuteen tai käyttökelpoisuuteen vaikuttamattomia pieniä virheitä ulkopinnassa samoin kuin pieniä epätasaisuuksia maalauksessa tai kromauksessa, jotka aiheutuvat sään vaihteluista, ei katsota takuun
alaisiksi virheiksi.
6.3 Takuun alaisena virheenä ei pidetä normaalista poikkeavasta yksityiskäytöstä aiheutuvia virheitä.

7. Kuljetuksen aikana syntyneet viat eivät kuulu takuukorvauksen piiriin.

8. Puolauksen osalta katso Polkupyörän käyttöopas, sivut 10 ja 11.

9. Takuu ei rajoita Kuluttajasuojalain mukaista vastuuta.

10. Ota aina itsellesi pyörän sekä lukon avaimen sarjanumero talteen.

Käytämme sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Painamalla "Hyväksy", annat suostumuksen evästeiden käyttöön.